Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led.
Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
Rør yoghurten med finthakket løg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet og læg
Laksen i et ovnfast fad. Bag laksen i en varm ovn ved 200 grader i ca 25-30 minutter.
Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Vend dem rundt i olien, så det fordeles godt. Læg herefter bønnerne på et stykke bagepapir og drys med salt. Kom bønnerne i en varm ovn ved 200 grader og bag dem, til de er gyldne og møre.
Server bønnerne sammen med den fyldte laks og et par citronskiver.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kommentarer og forslag til opskriften