0

Fyldt laks med friterede gulerødder

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led.

Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.

Rør yoghurten med finthakket løg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet og læg

laksen i et ovnfast fad. Bag laksen i en varm ovn ved 200 grader i ca 25-30 minutter.

Skræl gulerødderne og vend dem rundt i olien, så det fordeles godt. Læg herefter gulerødderne på et stykke bagepapir og drys med salt. Kom gulerødderne i en varm ovn ved 200 grader og bag dem, til de er gyldne og møre.

Server gulerødderne sammen med den fyldte laks og et par citronskiver.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.