Læg laksefileten med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led.
Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
Rør yoghurten med finthakket løg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet og læg
laksen i et ovnfast fad. Bag laksen i en varm ovn ved 200 grader i ca 25-30 minutter.
Kartofler og selleri skrælles og skæres i tern. De koges, til de er møre i ca 15-20 minutter. Vandet hældes fra og grønsagerne moses sammen med fedtstof og mælk. Smages til med salt, peber og reven muskatnød.
Serveres sammen med den fyldte laks.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften