Kylling: Skær æblerne i tynde "tændstikker" på et mandolinjern (eller riv dem groft på et rivejern) og bland dem med revet ost, timianblade og rasp. Læg hvert kyllingebryst imellem to stykker film og bank dem forsigtigt ud til 1 cm’s tykkelse. Krydr med lidt salt og peber og fordel æblemassen på kødet. Rul kødet sammen om fyldet, fæstn hver rulle med 1-2 tandstikkere og krydr igen med lidt salt og peber. Varm lige dele olie og smør op på en sauterpande og brun rullerne på alle sider. Tilsæt hvidvinen og lad det lige bruse af. Tilsæt fonden, læg låg på og lad rullerne simre 10-15 min. til rullerne er møre hele vejen igennem. Tag rullerne op og læg dem i et varmt fad. Rør fløden i skysaucen, jævn med maizena og smag til. Hæld saucen over kyllingerullerne og drys med hakket persille.
Persillerødder: Skræl rødderne, skær dem i stave på langs og kog dem netop møre i letsaltet vand (10-15 min.). Snit imens løgene i tynde skiver og sauter dem møre og gyldne i smør. Tilsæt krydderierne og krydr med salt og peber. Hæld vandet fra rødderne, vend løgblandingen i og tilsæt lidt olie. Fordel det hele i et ovnfast fad og bag i 10 min. i en 225 grader varm ovn til de er gyldne og let sprøde.
Server sammen med en cremet kartoffelmos og en sprød grøn salat.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften