0

Fyldte peberfrugter med gulerødder, oksekød og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne og fjern frøstolen. Snit forårsløg og hvidløg fint og skær gulerødderne i små tern. Brun kødet i lidt olie med salt og peber, kom forårsløg, hvidløg og gulerødder ved og sauter 4-5 min. Rør flået tomat og oregano i, læg låg på og lad det simre 8 min. Rør risene i og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, drys med ost og rasp og læg et par tynde skiver smør på hver. Bag peberfrugterne i ovnen i ca. 20 min. ved 175 grader til de er gyldne og møre. Server dem varme med en skål grøn salat og en kold krydderurtesauce til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?