0

Fyldte Porto Bello svampe med forårsløg, valnødder, æble og gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Fløde, Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Gedemælk

Fremgangsmåde

Fjern stokken på svampene, pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Forbag svampene 5 min. ved 200 grader. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak hvidløget fint. Smelt smørret på en pande og sauter begge slags løg deri til de er møre. Kom fløde ved, krydr med salt og peber og lad det simre til konsistensen er tyk og cremet. Hak imens valnødderne og skær osten i skiver. Vend valnødderne i flødecremen og fordel det i svampene. Læg skiver af frisk æble og ost ovenpå og top evt. med lidt frisk rosmarin. Bag yderligere 5-7 min. til osten er let gratineret og gylden. Dryp med honning og server straks som en lille forret, evt. med et par skiver god lufttørret skinke og godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?