0

Fyldte portobellosvampe med cherrytomater, frisk mozzarella og pesto (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fjern stokkene på svampene og læg dem til side. Læg hattene i et ildfast fad, dryp dem med lidt olie og forbag dem 6-8 min. ved 200 grader. Hak stokkene, løg og hvidløg fint og sauter det i en smule olie til væden er fordampet. Skær tomaterne i kvarte og mozzarellaen i små tern, kom det i en skål og rør de ristede stokke, rasp og oregano i. Saml det hele med en smule olie, salt og peber. Tag svampene ud af ovnen, fyld dem med blandingen og bag dem yderligere 8-10 min. til osten er smeltet og bobler let. Dryp svampene med pesto og server straks som tilbehør til fx pastaretter, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?