0

Fyldte portobellosvampe med cremet spinat, gedeost og valnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bræk stokken af svampene og læg dem til side. Pensl hattene på begge sider med lidt olie og krydr med salt og peber. Forbag svampene ca. 10 min. ved 220 grader med undersiden nedad. Skyl spinaten grundigt, fjern grove stilke og slyng bladene tørre. Pil løg og hvidløg og hak dem og svampestokkene fint. Smelt smørret på en pande og sauter det hele til det er flot gyldent. Kom spinaten ved og rist videre til væden er fordampet. Kom fløde ved og lad det simre til konsistensen er cremet. Hak imens valnødderne og skær osten i skiver. Vend valnødderne i spinatcremen og fordel det i svampene. Læg skiver af osten ovenpå og. Bag yderligere 5-7 min. - gerne med grillen tændt - til osten er let gratineret og gylden. Server straks som en lille forret, evt. med et par skiver god lufttørret skinke og godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?