Halver snackpebrene og fjern stilk, frø og ribber. Gnid skindet med en smule olie og læg dem på en bageplade med skindsiden opad. Sæt dem under den glohede ovngrill i ca. 5 min. til skindet bobler op og er sort hist og her. Læg snackpebrene i en skål, dæk til med film og lad dem trække 10 min.
Skru ovnen ned til 200 grader, men stadig på grill. Fjern stokkene på svampene, pensl hattene på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Forbag svampene 5 min. nederst i ovnen. Smelt smør og presset hvidløg sammen og krydr med lidt salt og peber.
Træk nu skindet af peberfrugterne og snit kødet i tynde strimler. Hak valnødderne og skær gedeosten i skiver. Vend valnødderne i hvidløgssmørret og fordel det i svampene. Læg strimler af snackpebrene ovenpå og top med gedeost og gerne lidt friske rosmarinnåle. Sæt dem ind under ovngrillen i 5-8 min. til osten er gratineret og fint gylden. Dryp med balsamicoglace og server straks som frokost- eller forret fx med et par skiver god lufttørret skinke, en god tomatsalat og godt brød til.
Kundekommentarer ()