Rør mælk, æg og sesamfrø sammen og kom hvedemelet ved. Pisk dejen til en lind dej, kom 3 spsk. olie og lidt salt ved og lad den trække 5 min. Bag pandekagerne i lidt margarine, læg dem i lag på en tallerken og dæk dem over indtil brug. Skræl agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær kødet i tern og sauter dem i en smule margarine uden at de tager farve. Hæld fløden på og krydr med sukker, salt og peber. Kog stuvningen ind til en cremet sauce og smag til – evt. med en smule citronsaft. Del broccolien i små buketter, skær stokken i små tern og hak hvidløgsfeddet fint. Rist broccolien i olie, skru ned for varmen og kom hvidløg, salt og peber ved. Sauter til broccolien er knap mør og smag til. Kom broccoli og stuvet agurk på midten af hver pandekage, luk dem sammen til små firkantede pakker og læg dem med samlingen nedad i et smurt fad. Drys med revet ost, dæk fadet til med stanniol og bag pandekagerne i ovnen ca. 10 min. ved 200 grader til osten er smeltet. Server straks med en enkel grøn salat, godt brød og evt. tomatsalat til.
Kommentarer og forslag til opskriften