0

Fyldte skinkeschnitzler med parmaskinke, emmentaler og salvie og cremet champignon/tomatsauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Schnitzler: Læg schnitzlerne ved siden af hinanden, krydr med lidt salt og peber og placer 2-3 salvieblade på hvert stykke kød. Læg en skive parmaskinke ovenpå og fordel skiver af emmentaler på den ene halvdel af schnitzlen. Fold den anden halvdel over, så kødet slutter om fyldet og luk til med en tandstikker. Brun "pakkerne" hurtigt på begge sider i lidt olie på en pande og læg dem derefter i et ovnfast fad. Gem panden med fedtstoffet, den skal bruges til saucen. Bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 5 min. til kødet er mørt, og osten er smeltet.

Sauce: Halver tomaterne, fjern stilk og indmad og skær tomatkødet i små tern. Skær champignonerne i skiver og rist dem gyldne på panden fra kødet. Tilsæt hvidvin, tomater og oksefond (du kan selv lave en kraftig oksefond ved at bruge halv mængde vand til bouillonterningen) og lad det simre til væden er reduceret til halvdelen. Tilsæt fløden og lad det simre i 3 min. Smag til med salt, peber og evt. en smule sukker.

Server sammen med en sprød grøn salat og små kogte kartofler eller frisk pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?