Skinkeschnitzler: Skræl æblerne og skær æblekødet i små tern. Udsten sveskerne og hak dem fint. Varm lidt olie op på panden og sauter æbler og svesker til de bliver let bløde. Rør blade fra ½ bundt timian og sukker i og krydr med salt og peber. Læg alle schnitzlerne op på række og fordel fyldet derpå. Rul kødet sammen om fyldet og fæstn med en tandstikker. Læg rullerne i et ildfast fad, pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ved 220 grader og bag 15-20 min. til kødet er mørt.
Rodfrugter: Rens alle rodfrugterne og skær dem i tern, skiver eller stave (efter temperament). Vend dem med olie, resten af timianen, salt og peber og bag dem ved 220 grader i 20-25 min. til de er møre og gyldne.
Champignoner: Trim champignonerne, halver dem og hak skalotteløg og hvidløg fint. Sauter skalotteløg og hvidløg klare i lidt olie og kom champignoner og rosiner ved. Krydr med salt og peber og sauter videre til champignonerne er møre og væden kogt væk. Vend friskhakket persille i lige inden servering og smag til.
Server med en sprød grøn salat og godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften