Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom byggen i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Snit pak choy groft og forårsløget i tynde ringe, og spred begge dele ud på et fad.
Pluk myntebladene fra stilkene, og hak dem fint.
Hak peanuts groft.
Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i tern.
Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på to sider.
Skru ned for varmen, og tilsæt soya, chilisauce og citronsaft.
Lad kødet stege, indtil sovsen begynder at blive tyk omkring kødet, og sluk så for varmen.
Servér kødet henover salaten, og drys peanuts og mynte henover. Servér perlebyggen til.
Kundekommentarer ()