0
Glaseret svinenakke i sprød salat med mynte og peanuts

Glaseret svinenakke i sprød salat med mynte og peanuts

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

perlebyg
1 min.
Kog byggen

Kom byggen i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

pak choyforårsløgmynte
3 min.
Forbered grøntsagerne

Snit pak choy groft og forårsløget i tynde ringe, og spred begge dele ud på et fad.

Pluk myntebladene fra stilkene, og hak dem fint.

peanuts
10 min.
Hak peanuts

Hak peanuts groft.

Sous vide, mør grisenakke
15 min.
Skær kødet

Varm en pande op ved høj varme, og skær kødet i tern.

tamari soya sauceSød chilisaucecitron
20 min.
Steg kødet

Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve på to sider.

Skru ned for varmen, og tilsæt soya, chilisauce og citronsaft.

Lad kødet stege, indtil sovsen begynder at blive tyk omkring kødet, og sluk så for varmen.

25 min.
Anretning

Servér kødet henover salaten, og drys peanuts og mynte henover. Servér perlebyggen til.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
509 kcal
Fedt:
24,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,7 g
Kulhydrat:
32,7 g
heraf sukkerarter:
2,9 g
Kostfibre:
10 g
Protein:
33,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?