0
Gnocchetti med kylling, løg og karse

Gnocchetti med kylling, løg og karse

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kyllingesauté og gnocchetti:

Skær kyllingen ud i mundrette bidder. Pil og hak hvidløg fint. Rens og skær rødløg i mundrette stykker. Skær courgette og peberfrugt i stykker af ca. 1 x 1 cm.

Rist kyllingestykkerne af på en meget varm pande i neutral olie. Når de er godt brunet af, tilsættes hvidløg, som ristes med til de bliver nøddebrune. Krydr med salt og peber ,og sæt kylling og hvidløg til side i en skål. På den samme pande ristes nu courgette, peberfrugt og rødløg ,som ristes igennem i 2 minutter. Kom det i skålen til kylling og hvidløg. Nu skal gnocchierne ristes af, denne gang i olivenolie og smør. Steg ved ret høj varme, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber. Vend kylling og grøntsager i gnocchettierne og rist det hele igennem et par minutter. Vend med lidt revet parmesan.

Anretning: Som vist på billedet. Skær flager af det sidste parmesan og drys over sammen med klippet karse og masser af sort peber.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?