0
Gnocchetti med kylling, løg og karse

Gnocchetti med kylling, løg og karse

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kyllingesauté og gnocchetti:

Skær kyllingen ud i mundrette bidder. Pil og hak hvidløg fint. Rens og skær rødløg i mundrette stykker. Skær courgette og peberfrugt i stykker af ca. 1 x 1 cm.

Rist kyllingestykkerne af på en meget varm pande i neutral olie. Når de er godt brunet af, tilsættes hvidløg, som ristes med til de bliver nøddebrune. Krydr med salt og peber ,og sæt kylling og hvidløg til side i en skål. På den samme pande ristes nu courgette, peberfrugt og rødløg ,som ristes igennem i 2 minutter. Kom det i skålen til kylling og hvidløg. Nu skal gnocchierne ristes af, denne gang i olivenolie og smør. Steg ved ret høj varme, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber. Vend kylling og grøntsager i gnocchettierne og rist det hele igennem et par minutter. Vend med lidt revet parmesan.

Anretning: Som vist på billedet. Skær flager af det sidste parmesan og drys over sammen med klippet karse og masser af sort peber.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.