Du kan både stege eller koge gnocchi.
I denne opskrift synes jeg bestemt, den er bedst, når den er kogt.
Kog den ikke for længe, men vend den hellere tidligt i saucen sammen med kogevandet, så det hele bliver ekstra lækkert og snasket.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløg og løg, og snit bladselleri fint. Riv squash og 1/2 af gulerødderne (klargør resten af gulerødderne til snacks).
Sautér alle grøntsagerne i rigeligt olivenolie i en bred gryde eller sauterpande. Grøntsagerne skal ikke tage farve, men falde let sammen. Kom kødet ved, og brun det.
Tilsæt tomatpuré (og en sjat hvidvin, hvis du har) samt de hakkede tomater. Krydr med oregano, salt, peber og et nip sukker.
Opløs bouillonen i en smule kogende vand, og tilsæt den til din bolognese. Lad bolognesen simre i 10-30 min. (alt efter hvor sultne I er).
Kom gnocchi i kogende, saltet vand, og kog den i ca. 1 min. Sigt vandet fra, og gem det til senere.
Vend gnocchi og lidt kogevand i bolognesen, og lad den simre i 2-3 min. Spæd med mere kogevand ved behov, og smag til med salt og peber.
Pluk salaten, og skær æble i både. Anret begge dele med olivenolie og eddike på et fad.
Anret gnocchi a la bolognese i dybe tallerkener, top med revet parmesan, og servér straks med salat og snack gulerødder til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()