0
Gnocchi carbonara med kylling, ovnristet blomkål, persille og hasselnødder

Gnocchi carbonara med kylling, ovnristet blomkål, persille og hasselnødder

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
45 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Blomkål: Tænd ovnen på 200 grader. Skær blomkålshovedet i mundrette buketter, og vend dem i lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.

Kylling: Skær kyllingebrysterne i strimler, og steg dem i lidt olie i en wokpande. Krydr med salt og peber. Tag kyllingestykkerne op, og hold dem varme.

Gnocchi: Kog de rå gnocchi i rigeligt saltet vand i 1 minut. Dræn vandet fra.

Hasselnødder: Hak nødderne groft.

Sauce: Hak løget, og steg det i lidt olie ved middel varme, uden at det tager farve. Hæld fløde over de stegte løg, og tilføj revet pecorino. Kog saucen ind i et par minutter. Hak persillen, og tag lidt fra til pynt. Vend forsigtigt kylling, blomkål, gnocchi og hakket persille i saucen. Rør evt. en æggeblomme pr person i saucen, og smag til med salt og peber.

Anretning

Arranger carbonara på tallerkener, og drys med ristede hasselnødder og hakket persille.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?