Næringsfordeling pr. person
Energi: 534 kcal
Fedt: 22,4g
Kulhydrat: 51,2g
Protein: 26,9g
Kostfibre: 10g
Sæt en gryde med letsaltet vand over til at koge bønnerne i.
Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med bønnerne og timianen. Skær porren i grove stykker, og kog bønnerne i 5-7 min.
Varm to pander op ved høj varme.
På den ene pande skal gnocchierne steges i ½ spsk. olivenolie pr. person i 3 min under omrøring. De må gerne få en god, brun farve på overfladen.
På den anden pande steges porren i 1 tsk. olie i 4 min under omrøring. Tilsæt fløden og timianen, og lad det simre ved lav varme i 1 min. Fløden må ikke koge, så skiller den. Overfør gnocchierne til sovsen, og rør rundt, indtil sovsen får en cremet konsistens. Smag saucen til med salt og citronsaft og tilsæt rejer og bønner.
Fordel gnocchiretten i dybe tallerkener og top med 1 tsk. olivenolie og friskkværnet peber.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()