0
Gnocchi i ratatouille med bacon, timian og ricottaost

Gnocchi i ratatouille med bacon, timian og ricottaost

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

cherry- eller blommetomaterporresquashauberginegulerodtimianbacon i tern
1 min.
Bagt grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Skær grøntsagerne i grove stykker og spred dem ud på et stort ildfast fad sammen med baconen og timianen.

Vend det hele godt rundt, og bag i ca. 20 min., indtil grøntsagerne er blevet møre og har fået godt med farve. Rør rundt i grøntsagerne undervejs.

gnocchi
20 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme.

Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil de får godt med farve.

Krydr gnocchierne med salt.

25 min.
Bland sammen

Tag grøntsagerne ud af ovnen og tilsæt gnocchierne. Vend det hele godt rundt og tilsæt lidt vand, hvis der mangler lidt sovs. Rør rundt et par minutter og smag til med salt og peber.

frisk ricotta
30 min.
Anretning

Servér retten direkte i fadet og top med skefulde af ricottaen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
519 kcal
Fedt:
24,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,5 g
Kulhydrat:
53,8 g
heraf sukkerarter:
12,6 g
Kostfibre:
7,7 g
Protein:
16,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?