Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl gulerødderne i tynde bånd med en kartoffelskræller.
Pil skrællen af appelsinen, skær den i skiver og derefter i mundrette bidder.
Pluk persillen ud i blade.
Rist solsikkekernerne i 2-3 min. på en tør pande, så de tager lidt farve.
Bland persille, gulerødder, solsikkekerner og appelsin i en skål.
Varm panden op igen, og rist bacon i 2-3 min., til den begynder at tage farve i kanterne. Tag så baconen af panden, men lad fedtet blive. Steg gnocchi 3-4 min. i baconfedtet, til de har taget godt med farve. Kom baconen tilbage i panden, og smag til med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber.
Anret gnocchi og bacon i en dyb tallerken, og riv osten fint over. Kom gulerodssalat i små portionsskåle.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()