0
Gnocchi med bacon, parmesan og gulerodssalat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerødderappelsinsolsikkekernerbredbladet persillepandekartoffelskrællerskål
1 min.
Lav gulerodssalat

Skræl gulerødderne i tynde bånd med en kartoffelskræller.

Pil skrællen af appelsinen, skær den i skiver og derefter i mundrette bidder.

Pluk persillen ud i blade.

Rist solsikkekernerne i 2-3 min. på en tør pande, så de tager lidt farve. 

Bland persille, gulerødder, solsikkekerner og appelsin i en skål.

pandebacon i terngnocchi
10 min.
Steg gnocchi og bacon

Varm panden op igen, og rist bacon i 2-3 min., til den begynder at tage farve i kanterne. Tag så baconen af panden, men lad fedtet blive. Steg gnocchi 3-4 min. i baconfedtet, til de har taget godt med farve. Kom baconen tilbage i panden, og smag til med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. 

parmigiano reggiano (Parmesan)
20 min.
Anretning

Anret gnocchi og bacon i en dyb tallerken, og riv osten fint over. Kom gulerodssalat i små portionsskåle.

Velbekomme!

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?