Sæt en stor gryde letsaltet vand over og koge – det skal bruges til både blomkål og gnocchi. Del blomkålen i fine buketter og kog dem 2 min. i det nu kogende vand til de er møre med bid. Tag buketterne op med en hulske, køl dem af i koldt vand og dryp godt af. Rens svampene, fjern den seje stok og riv hattene i mundrette bidder. Hak løget helt fint. Varm lidt olie godt op på en pande og brun svampene godt. Kom løg og timian ved, krydr med salt og peber og sauter videre 2 min. ved middel varme. Kom gnocchierne i kogevandet og kog dem som anvist på emballagen. Vend blomkålsbuketterne i svampene og hæld sherryen over. Lad det simre til sherryen er kogt næsten væk og rør så fløden i. Kog det ind til en tyk og cremet sauce, tag panden af varmen og pisk smørret i et par små klumper ad gangen. Vend gnocchierne i, smag til og server straks til ristet hvid fisk, helstegt kylling eller en lækker kalvesteg.
Kundekommentarer ()