0
Gnocchi med lyn-bolognaise.
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først!

1. Skær gulerødder og bladselleri i små tern. Hak løg, og hvidløg fint. Det er vigtigt, at især gulerødderne skæres småt, så de kan nå at blive møre.

2. Steg grøntsagerne i en gryde 3-4 minutter i olie ved god varme, men uden at de tager farve.

3. Brun kødet godt i en pande.

4. Put kødet over til grøntsagerne, tilsæt tomaterne og den halve mængde vand. Tilsæt oregano.

5. Lad det hele simre under låg, til gulerødderne bliver bløde.

6. Smag til med salt, peber og evt. mere oregano.

7. Kog gnocchi i rigeligt saltet vand efter anvisning på posen. Dræn dem, og vend dem med en smule smør.

8. Server gnocchi med lyn-bolognaise og masser af revet parmesan.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?