Snit bladselleri og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Sautér alle grøntsagerne i rigeligt olie i en sauterpande. De skal ikke tage farve, men mørne fint - ca. 2 minutter.
Sæt imens vand over til gnocci.
Tilsæt kødet kødet og lad det brune; ca. 6 min. Kom tomatpuré ved og steg kort. Krydr med salt og peber.
Kog gnocci i saltet vandt 3-4 minutter. Dræn vandet fra men gem det.
Skær tomaterne i tern og vend dem i kødet med lidt plukket salvie, imens gnoccien koger. Tilsæt evt. en sjat hvidvin.
Vend gnoccio med i kødet, sammen med 1/2-1 dl kogevand. Lad det hele simre sammen i 3-5 min. Smag til med salt, masser af sort peber og lidt olivenolie.
Anret gnocci i dybe tallerkner. Riv parmesan over og top med rucola og servér straks.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()