0
Gnocchi med ragout af gris, parmesan og rucola

Gnocchi med ragout af gris, parmesan og rucola

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bladsellerihvidløggulerødderHakket grisekødtomatpuré
1 min.
Ragout af gris

Snit bladselleri og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. 
Sautér alle grøntsagerne i rigeligt olie i en sauterpande. De skal ikke tage farve, men mørne fint - ca. 2 minutter.

Sæt imens vand over til gnocci. 

Tilsæt kødet kødet og lad det brune; ca. 6 min. Kom tomatpuré ved og steg kort. Krydr med salt og peber. 

 

 

tomatersalviegnocchi
10 min.
Gnocci

Kog gnocci i saltet vandt 3-4 minutter. Dræn vandet fra men gem det.

Skær tomaterne i tern og vend dem i kødet med lidt plukket salvie, imens gnoccien koger. Tilsæt evt. en sjat hvidvin.

Vend gnoccio med i kødet, sammen med 1/2-1 dl kogevand. Lad det hele simre sammen i 3-5 min. Smag til med salt, masser af sort peber og lidt olivenolie. 

 

rucolaparmigiano reggiano (Parmesan)
19 min.
Anretning

Anret gnocci i dybe tallerkner. Riv parmesan over og top med rucola og servér straks. 

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?