0
Gnocchi med southern fried kylling, broccoli og karse

Gnocchi med southern fried kylling, broccoli og karse

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccolihvidløgcitronparmigiano reggiano (Parmesan)
1 min.
Forberedelse:

Skyl broccolien og del den i små buketter - skræl stokken og del den i mundrette stykker.

Pil og finthak hvidløg.

Skyl og tør citronen, riv skallen fint og pres saften ud i hver sin lille skål.

Riv parmesanen fint.

kyllingebryst uden skindsouthern fried chicken spicescitron
10 min.
Kylling:

Skær kyllingen ud i små mundrette stykker. Kom stykkerne i en skål og vend med citronsaft, krydderiblandingen samt lidt salt og peber. Vend til sidst med 1 spsk. hvedemel pr. kyllingebryst og lad kødet trække til senere.

kyllingebryst uden skindgnocchiparmigiano reggiano (Parmesan)
15 min.
Gnocchi, broccoli og kylling:

Rist kyllingestykkerne af på en meget varm pande i neutral olie. Når de er godt brunet af, tilsættes hvidløg, som ristes med, til de bliver nøddebrune. Krydr med salt og peber og sæt kylling og hvidløg til side i en skål. På den samme pande ristes broccolien i 2-3 minutter. Kom det i skålen til kylling og hvidløg.

Gnocchien steges ved ret høj varme i lige dele olivenolie og smør, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber. Når gnocchierne er færdige, vendes kylling og broccoli i de stegte gnocchi og det hele ristes igennem et par minutter. Vend med 2/3 af det revet parmesan.

karse
25 min.
Anretning:

Som vist! Drys med klippet karse, det sidste parmesan samt citronskal.

Bonusinfo

Southern fried chicken spices indeholder:

27% paprika, 20% hvid peber, 13% hvidløgspulver, 6% stødt ingefær, 7% sennepsfrø, 7% løgpulver, 6% sellerisalt, 4% salt, 4% basilikum, 4% timian, 2% oregano.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?