Favorit Måltidskassen

Du har valgt Favorit Måltidskassen

Antal personer
2
4
Antal dage
2
3
FavoritKassen, 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
98 kr. pr. kuvert
585 kr.
Inkl. gratis fragt
Favorit Måltidskassen, MåltidsKasser

Favorit Måltidskassen er til dig, som ønsker inspirerende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. Kassen indeholder spændende opskrifter baseret på fisk og kød.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 2 eller 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)  og 130-140 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af vores huskok Jacob Dahl
  • Fås til 2 eller 4 personer i 2-3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC el. økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen, Xtra Nemt - 20 min., Familie X-lyn, FredagsFisk & Just Heat Kasserne.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

5 stjerner i måltidskassetest! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jyllands-Posten har været i gang med at teste måltidskasser - og med ordene "Klart den bedste måltidskasse" fra anmelderen, får FavoritKassen 5 ud af 6 mulige stjerner! 😁

Læs testen her >
(OBS: kræver abonnement) 

Uge 48

Kulmulefilet uden skind (Merluccius merluccius) / Langefilet uden skind (Molva molva)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Hvidløg (ES) (Kl.ll), hokkaido græskar (DK) (Kl.l), salvie (ES) (Kl.l), arborio risottoris, hasselnøddekerner og krystal karl

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Grøn courgette (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), salvie (ES) (Kl.l), tomater på stilk (ES) (Kl.l), fregola sarda, italiensk kødbollekrydderi, solsikkekerner, creme fraiche 38 % og Parmigiano Reggiano (Parmesan)

Næringsinfo

Kyllingebryst med skind

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rosenkål (NL) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), timian (ES) (Kl.l), sauce bearnaise og pommes frites

Næringsinfo

Uge 49

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Palmekål (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), clementiner (ES) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), parmesan, hasselnødder og dijonsennep

Næringsinfo

Krondyr i strimler

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Estragon (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), østershatte (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), vildt-krydderi, gnocchi og creme fraiche 38%

Næringsinfo

Hakket oksekød

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød grønkål (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), italiensk kødbollekrydderi, parmesan, spaghetti, tørrede tranebær, pinjekerner og creme fraiche 38%

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 2 eller 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • 150 g fisk pr. person (ASC laks 130 g)  og 130-140 g kød eller fjerkræ pr. person (sous vide kød 120 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande. Kød er økologisk, friland eller dansk
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Lækre inspirerende opskrifter udviklet af vores huskok Jacob Dahl
  • Fås til 2 eller 4 personer i 2-3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være ASC el. økologisk. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, PescetarKassen, FavoritKassen, Budget Familie Kassen, Xtra Nemt - 20 min., Familie X-lyn, FredagsFisk & Just Heat Kasserne.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Bedst i test

5 stjerner i måltidskassetest! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jyllands-Posten har været i gang med at teste måltidskasser - og med ordene "Klart den bedste måltidskasse" fra anmelderen, får FavoritKassen 5 ud af 6 mulige stjerner! 😁

Læs testen her >
(OBS: kræver abonnement)