0

Favorit Måltidskassen

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
4
Antal dage
3

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

2 pers. / 3 dage om ugen Rediger
Bekræft
86 kr. pr. kuvert
515 kr.
Inkl. fragt
Favorit Måltidskassen, MåltidsKasser

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk og 140 g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Gulerødder (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), rasp, kokosmælk, jordnøddesmør, sriracha sauce og pitabrød

Næringsinfo

Frankfurtere

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), ristede løg, mayonaise, tomatrelish, kimchi-base, pølsebrød og frankfurtere fra Bodebjerg

Næringsinfo

Kyllingestrimler fra Hopballe

Rosenkål (NL) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.ll), ingefær (PE) (Kl.l), Shichimi tôgarashi, tamari og risottoris

Næringsinfo

Uge 41

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Rødløg (NL), grøn chili (NL), koriander (PT), grønkål (DK), mexicansk krydderiblanding, mayonaise, queso fresco og majs tortillas

Næringsinfo

Kyllingestrimler fra Hopballe

Rødløg (NL), salat (DK), hvidløg (ES), citron (ES), persille (PT), græsk yoghurt, sumak, sharwarma krydderi og pitabrød

Næringsinfo

Nakkekoteletter

Knoldselleri (NL), kartofler (DK), grønkål (DK), hvidløg (ES), persille (PT), vadouvan og Bøllingsø

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk og 140 g kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 40

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Gulerødder (DK) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), rasp, kokosmælk, jordnøddesmør, sriracha sauce og pitabrød

Næringsinfo

Frankfurtere

Rødt spidskål (DK) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), ristede løg, mayonaise, tomatrelish, kimchi-base, pølsebrød og frankfurtere fra Bodebjerg

Næringsinfo

Kyllingestrimler fra Hopballe

Rosenkål (NL) (Kl.ll), citron (IT) (Kl.ll), ingefær (PE) (Kl.l), Shichimi tôgarashi, tamari og risottoris

Næringsinfo

Uge 41

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

Rødløg (NL), grøn chili (NL), koriander (PT), grønkål (DK), mexicansk krydderiblanding, mayonaise, queso fresco og majs tortillas

Næringsinfo

Kyllingestrimler fra Hopballe

Rødløg (NL), salat (DK), hvidløg (ES), citron (ES), persille (PT), græsk yoghurt, sumak, sharwarma krydderi og pitabrød

Næringsinfo

Nakkekoteletter

Knoldselleri (NL), kartofler (DK), grønkål (DK), hvidløg (ES), persille (PT), vadouvan og Bøllingsø

Næringsinfo