0

FavoritKassen

FavoritKassen
VARIERENDE & SPÆNDENDE MÅLTIDER

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 30 min 511 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 560 kr. / 93 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 30 min 697 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 786 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Uge 26

Isingfilet/skærisingfilet uden skind (Limanda limanda/Glyptocephalus cynoglossus)

Vandmelon (ES) (Kl.I), forårsløg (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), brøndkarse (DK) (Kl.I), feta og grünkern

Skinkeschnitzel

Blomkål (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), karse (DK) (Kl.I), kartofler (DK) (Kl.I), rasp, paprika, sesamfrø og parmesan

Hakket oksekød

Zittauerløg (EG) (Kl.I), hvidløg (ES) (Kl.I), spidskål (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), persille (DK) (Kl.I), feta, kebabmix, rød pesto og bulgur

Uge 27

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Blomkål (DK), citron (IT), ærteskud (DK), ærter (DK), rasp, hasselnøddekerner og bulgur

Hakket oksekød

Forårsløg (DK), zittauerløg (EG), creme fraiche, Skagenfood tomatsauce, vaavishkaa krydderi, æg og ris

Koteletter

Kartofler (DK), dild (DK), agurk (DK), radiser (NL), rasp og flødeost

Kassen indeholder
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Ugens indhold

Uge 26

Isingfilet/skærisingfilet uden skind (Limanda limanda/Glyptocephalus cynoglossus)

Vandmelon (ES) (Kl.I), forårsløg (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), brøndkarse (DK) (Kl.I), feta og grünkern

Skinkeschnitzel

Blomkål (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), karse (DK) (Kl.I), kartofler (DK) (Kl.I), rasp, paprika, sesamfrø og parmesan

Hakket oksekød

Zittauerløg (EG) (Kl.I), hvidløg (ES) (Kl.I), spidskål (DK) (Kl.I), citron (IT) (Kl.I), persille (DK) (Kl.I), feta, kebabmix, rød pesto og bulgur

Uge 27

Havkatfilet uden skind (Anarhichas lupus)

Blomkål (DK), citron (IT), ærteskud (DK), ærter (DK), rasp, hasselnøddekerner og bulgur

Hakket oksekød

Forårsløg (DK), zittauerløg (EG), creme fraiche, Skagenfood tomatsauce, vaavishkaa krydderi, æg og ris

Koteletter

Kartofler (DK), dild (DK), agurk (DK), radiser (NL), rasp og flødeost