0

Favorit Måltidskassen

Favorit Måltidskassen, MåltidsKasser
VARIERENDE & SPÆNDENDE MÅLTIDER

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 30 min 511 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 560 kr. / 93 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 30 min 697 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 786 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 38

Torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Majskolber (DK) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), forårsløg (DE) (Kl.l), rosmarin (NL) (Kl.l), creme fraiche, farmhouse cheddar og risottoris

Rødspætte/isingfilet uden skind (Pleuronectes platessa/Limanda limanda)

Peberfrugter (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), rødløg (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), bøllingsø krydderi og spaghetti

Hakket oksekød

Svampe (NL) (Kl.l), purløg (NL) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), kartofler (DK) (Kl.l), blomkål (DK) (Kl.l), skysovs og fløde

Uge 39

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (NL), citron (CH), peberfrugter (NL), zucchini (DK), hvidløg (ES), timian (NL), parmesan, tomatrelish og sedani pasta

Koteletter

Søde kartofler (ES), lime (PE), koriander (DK), pak choy (NL), peanuts, thailandsk grøn karrysovs og ris

Kyllingeoverlår, udbenet

Broccoli (DK), citron (CH), ingefær (CN), tamari, shichimi tôgarashi og sushiris

Kassen indeholder
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 38

Torskefilet med skind (Gadus Morhua)

Majskolber (DK) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), forårsløg (DE) (Kl.l), rosmarin (NL) (Kl.l), creme fraiche, farmhouse cheddar og risottoris

Rødspætte/isingfilet uden skind (Pleuronectes platessa/Limanda limanda)

Peberfrugter (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), rødløg (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), persille (DK) (Kl.l), bøllingsø krydderi og spaghetti

Hakket oksekød

Svampe (NL) (Kl.l), purløg (NL) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), kartofler (DK) (Kl.l), blomkål (DK) (Kl.l), skysovs og fløde

Uge 39

Kullerfilet med skind (Melanogrammus aeglefinus)

Tomater (NL), citron (CH), peberfrugter (NL), zucchini (DK), hvidløg (ES), timian (NL), parmesan, tomatrelish og sedani pasta

Koteletter

Søde kartofler (ES), lime (PE), koriander (DK), pak choy (NL), peanuts, thailandsk grøn karrysovs og ris

Kyllingeoverlår, udbenet

Broccoli (DK), citron (CH), ingefær (CN), tamari, shichimi tôgarashi og sushiris