0

FavoritKassen

FavoritKassen
VARIERENDE & SPÆNDENDE MÅLTIDER

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
2 3 Ca. 30 min 511 kr. / 85 kr. pr. kuvert.
Bestil
2 3 Ca. 30 min 560 kr. / 93 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 30 min 697 kr. / 58 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 30 min 786 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Uge 29

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (DK) (Kl.l), nektariner (IT) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar og pecorino

Kyllingebryst uden skind

Radiser (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), mynte (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tahin, humus krydderiblanding og kikærter (dåse)

Hakket gris

Spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), røde kidneybønner, yoghurt, cajun krydderi, mozzarella, ris og tortillawraps

Uge 30

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), citron (ES), hvidløg (ES), rosiner, freekeh, pinjekerner, græsk yoghurt og grünkern

Kyllingelår

Ærteskud (DK), Ærter (DK), dijon sennep, rasp, fløde, kylling grillée og ris

Koteletter

Zittauerløg (DK), hvidløg (ES), auberginer (NL), mynte (DK), salat (DK), citron (ES), imam bayaldi krydderi og hakkede tomater (dåse)

Kassen indeholder
  • 3 måltider med fisk, kød og fjerkræ
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 30 min. tilberedning
  • Danske, økologiske eller råvarer fra friland
  • 150 g fisk, kød el. fjerkræ pr. person og masser af grønt
  • Lækre inspirerende opskrifter

Du skal blot have basisvarerne. Se andet faneblad.

FavoritKassen kan tilvælges med Frugtpose, der indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner. Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter. 

Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificeret. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød. 

Tilbehøret i FavoritKassen samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Ugens indhold

Uge 29

Mørksejfilet uden skind (Pollachius virens)

Broccoli (DK) (Kl.l), nektariner (IT) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), kartofler (DK) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), zaatar og pecorino

Kyllingebryst uden skind

Radiser (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), rødløg (EG) (Kl.l), mynte (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), tahin, humus krydderiblanding og kikærter (dåse)

Hakket gris

Spidskål (DK) (Kl.l), lime (MX) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), røde kidneybønner, yoghurt, cajun krydderi, mozzarella, ris og tortillawraps

Uge 30

Kulmulefilet med skind (Merluccius merluccius)

Spinat (NL), zittauerløg (DK), citron (ES), hvidløg (ES), rosiner, freekeh, pinjekerner, græsk yoghurt og grünkern

Kyllingelår

Ærteskud (DK), Ærter (DK), dijon sennep, rasp, fløde, kylling grillée og ris

Koteletter

Zittauerløg (DK), hvidløg (ES), auberginer (NL), mynte (DK), salat (DK), citron (ES), imam bayaldi krydderi og hakkede tomater (dåse)