Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Riv squash og løg på den grove side af et rivejern.
Skær broccolien i mundrette stykker, og skær hvidløget i tynde skiver.
Kog broccolien i ca. 1 min., indtil den er blevet mør, men stadig har bid.
Smag til med salt og citronsaft lige før servering.
Kom bacon i en gryde, og varm op ved middelhøj varme, så baconen kan stege i sit eget felt.
Når baconen har fået godt med farve, tilsættes squash, løg og hvidløg. Lad det hele stege i ca. 5 min. under omrøring, indtil det er blevet gyldent.
Hæld 1 spsk. hvedemel i pr. person, og rør godt rundt i ca. 1 min.
Hæld fløden i sovsen, og varm op, indtil den bliver tyk.
Smag til med salt og peber.
Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.
Servér gnocchien med sovs og syrlig broccoli.
Kundekommentarer ()