0
Gnocchi med sovs på bacon og squash med syrlige broccoli

Gnocchi med sovs på bacon og squash med syrlige broccoli

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvede, Nødder, Mælkeprodukter, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashløgbroccolihvidløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Riv squash og løg på den grove side af et rivejern. 

Skær broccolien i mundrette stykker, og skær hvidløget i tynde skiver.

broccolicitron
15 min.
Kog broccolien

Kog broccolien i ca. 1 min., indtil den er blevet mør, men stadig har bid.

Smag til med salt og citronsaft lige før servering.

bacon i ternfløde 9%
20 min.
Lav sovsen

Kom bacon i en gryde, og varm op ved middelhøj varme, så baconen kan stege i sit eget felt.

Når baconen har fået godt med farve, tilsættes squash, løg og hvidløg. Lad det hele stege i ca. 5 min. under omrøring, indtil det er blevet gyldent. 

Hæld 1 spsk. hvedemel i pr. person, og rør godt rundt i ca. 1 min.

Hæld fløden i sovsen, og varm op, indtil den bliver tyk.

Smag til med salt og peber.

gnocchi
25 min.
Steg gnocchierne

Varm en ny pande op ved middelhøj temperatur. Steg gnocchierne i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., indtil de får godt med farve.

30 min.
Anretning

Servér gnocchien med sovs og syrlig broccoli.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
517 kcal
Fedt:
21,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,7 g
Kulhydrat:
57,1 g
heraf sukkerarter:
12,7 g
Kostfibre:
8,5 g
Protein:
19,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?