0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Læs opskriften grundigt igennem inden start. 

squashhvidløgsalame ventrizina piccante
1 min.
Forbered grønt og kød

Start med at skære squashen i store tern, og snit hvidløget i tynde skiver.

Skær salamien ud i små tern.

friske gnocchiflåede og hakkede tomatersquashsalame ventrizina piccantehvidløg
3 min.
Steg gnocchi

Find en stor pande frem, og tilsæt en generøs mængde olivenolie. Steg gnocchi, til de har taget godt med farve og er sprøde i kanterne. Tag gnocchi af panden, og steg salamiternene i 2-3 min. Tilsæt så squash og hvidløg, og lad det stege med i 2-3 min., uden at hvidløget tager farve. Krydr godt med salt og friskkværnet sort peber, og kom de hakkede tomater og gnocchi op i panden. Lad det hele simre i 10 min.

parmigiano reggiano (Parmesan)rucola
20 min.
Anretning

Smag tomatsaucen til en sidste gang og anret så i dybe tallerkner. Kom rucola og godt med fintrevet ost over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?