Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Skær svampene i skiver og steg dem i olivenolie på en varm pande i et par miniutter. Kom bacon ved. Steg både svampe og bacon gyldne. Snit hvidløg fint og kom dem med på pande.
Tilsæt gnocci og steg det hele gyldent og lækkert. tilsæt evt. en smule vand.
Lav tynde strimler af det yderste, gule citronskal med en tyndskræller. Snit det i tynde strimler.
Snit persillen fint. Vend persille og citronskal sammen.
Snit fennikel i slanke både. Pluk salaten. Rør en dressing af citronsaft, lidt flydende honning og olivenolie.
Anret salaten med fennikel og dressing og krydr med salt og peber.
Anret gnocci i dybe tallerkner. Top med persille og citronskal og servér straks.
Kommentarer og forslag til opskriften