Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær svampene i skiver, og steg dem i olivenolie på en varm pande i 1-2 min.
Tilsæt bacontern, og steg både svampe og bacon gyldne.
Snit hvidløg fint, og kom det med på panden.
Tilsæt til sidst gnocchi, og steg det hele gyldent og lækkert. Tilsæt evt. en smule vand, hvis panden bliver for tør.
Lav tynde strimler af det yderste gule citronskal med en tyndskræller.
Snit persillen fint, og vend persille og citronskal sammen.
Snit fennikel i slanke både, og pluk salaten.
Rør en dressing af citronsaft, lidt flydende honning og olivenolie.
Anret salaten med fennikelbåde og dressing, og krydr med salt og peber.
Anret gnocchi med svampe og bacon i dybe tallerkener, top med persille og citronskalsstrimler, og servér straks med sprød salat med fennikel.
Kommentarer og forslag til opskriften