0
Gnocchi med svampe og bacon samt sprød salat med fennikel

Gnocchi med svampe og bacon samt sprød salat med fennikel

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pastaretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

portobellosvampebacon i ternhvidløggnocchi
1 min.
Svampe og bacon

Skær svampene i skiver, og steg dem i olivenolie på en varm pande i 1-2 min.

Tilsæt bacontern, og steg både svampe og bacon gyldne.

Snit hvidløg fint, og kom det med på panden. 

Tilsæt til sidst gnocchi, og steg det hele gyldent og lækkert. Tilsæt evt. en smule vand, hvis panden bliver for tør. 

bredbladet persillecitron
10 min.
Topping og salat

Lav tynde strimler af det yderste gule citronskal med en tyndskræller. 

Snit persillen fint, og vend persille og citronskal sammen. 

Snit fennikel i slanke både, og pluk salaten.

Rør en dressing af citronsaft, lidt flydende honning og olivenolie.

Anret salaten med fennikelbåde og dressing, og krydr med salt og peber. 

23 min.
Anretning

Anret gnocchi med svampe og bacon i dybe tallerkener, top med persille og citronskalsstrimler, og servér straks med sprød salat med fennikel.

Kommentarer og forslag til opskriften