0

Gode burgere med krydderurtebøffer og blue cheese-smør

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Smør: Kom smør, blå ost og godt med friskkværnet peber i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Kom smørret på et stykke stanniol, form det til en pølse og læg det på køl til det er blevet hårdt igen.

Bøffer: Hak persillen og snit løget fint. Ælt kødet sammen med persille, timian, løg, salt og peber og form det til 4 store bøffer (ca. 1 cm tykke). Grill bøfferne gyldne på begge sider eller steg dem alternativt på panden i lidt smør. Læg et par skiver smør på hver bøf og lad det smelte på bøffen.

Anretning: Rist bollerne og smør dem med lidt mayonnaise. Saml burgerne med salatblade, bøf, skiver af tomat, agurk og rødløg samt ketchup.

Server kartoffelbåde og en god tomatsalat som tilbehør.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/