0
Krondyrsteak i hoisin med hvidløg, chili og bagte syltede rødløg

Krondyrsteak i hoisin med hvidløg, chili og bagte syltede rødløg

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
krondyrssteaksaltsort peber
1 min.
Kødet

Krydr kødet med salt og peber og læg det til side. 

rødløgeddike
3 min.
Løgene

Varm ovnen op til 200 grader. Læg løgene hele på en bageplade, dækket med bagepapir og bag dem i ca. 15 min. til de er bløde. Når de er kølet lidt af, flækkes løgene, skrællen pilles fra og løgskallerne skilles fra hinanden. Vend løgskallerne rundt i 1 spsk. lys eddike pr. person og krydr med salt og peber. 

 

10 min.
Nudlerne

Sæt vand over at koge til nudlerne. 

hjertesalatrød chilihvidløgcashewnødder1appelsin
12 min.
Dressingen

Pil bladene fra stokken på hjertesalaten, skyl dem grundigt sammen med chilien, og afdryp for vand. Pil hvidløget og riv det, (gem halvdelen til kødet). Hak chilien (undlad at bruge det hele, hvis du ikke ønsker retten er for stærk) og nødderne, og bland det ned i en skål sammen med halvdelen af hvidløget. Pres ligeledes appelsinsaften ned i skålen, og smag til med salt (eller fiskesauce). 

nudler
20 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken. 

hoisin sauce (kinesisk sauce)
25 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i ½ spsk. olie. person i ca. 2 min. på hver side. Tilsæt hoisinsaucen og resten af det revne hvidløg. Når hoisinsaucen er reduceret lidt og er begyndt at ”klistre” til kødet, slukkes der for blusset. 

30 min.
Anretning

Skær kødet i tykke skiver og bland det godt sammen med nudlerne, løgene, salaten, dressingen og sørg for at bruge al hoisinsaucen fra stegningen. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
587 kcal
Fedt:
19,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,6 g
Kulhydrat:
60,5 g
heraf sukkerarter:
19,5 g
Kostfibre:
5,4 g
Protein:
38,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?