Krydr kødet med salt og peber og læg det til side.
Varm ovnen op til 200 grader. Læg løgene hele på en bageplade, dækket med bagepapir og bag dem i ca. 15 min. til de er bløde. Når de er kølet lidt af, flækkes løgene, skrællen pilles fra og løgskallerne skilles fra hinanden. Vend løgskallerne rundt i 1 spsk. lys eddike pr. person og krydr med salt og peber.
Sæt vand over at koge til nudlerne.
Pil bladene fra stokken på hjertesalaten, skyl dem grundigt sammen med chilien, og afdryp for vand. Pil hvidløget og riv det, (gem halvdelen til kødet). Hak chilien (undlad at bruge det hele, hvis du ikke ønsker retten er for stærk) og nødderne, og bland det ned i en skål sammen med halvdelen af hvidløget. Pres ligeledes appelsinsaften ned i skålen, og smag til med salt (eller fiskesauce).
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges kødet i ½ spsk. olie. person i ca. 2 min. på hver side. Tilsæt hoisinsaucen og resten af det revne hvidløg. Når hoisinsaucen er reduceret lidt og er begyndt at ”klistre” til kødet, slukkes der for blusset.
Skær kødet i tykke skiver og bland det godt sammen med nudlerne, løgene, salaten, dressingen og sørg for at bruge al hoisinsaucen fra stegningen.
Kundekommentarer ()