0
Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og salatost

Græsk inspireret kylling med bacon, aubergine, tomat, kartofler og salatost

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

auberginekartoflergulerødderhvidløgtørret oreganorød peberfrugtrødløg
1 min.
Grøntsager

Skær løg i både, og gem dem til senere.

Skær auberginen i grove tern, kartofler og peberfrugt i både og gulerødder i grove skiver.

Bland olivenolie, presset hvidløg, citronsaft efter smag og oregano sammen.

Bland aubergine, kartofler, peberfrugter og gulerødder sammen med olieblandingen i en pose eller skål.

Hæld blandingen i airfryeren. Indstil airfryeren på 180 grader, giv den 12 min., og rør rundt undervejs.

 

bacon i skiverkyllingebrystcherry- eller blommetomaterrødløg
10 min.
Bacon og kylling

Del kyllingebryst i 2 på langs, krydr med salt og peber, og vikl et stykke bacon om hvert stykke kyllingebryst.

Tilsæt hele tomater og løg i både til grøntsagerne i airfryeren, og bland det godt rundt mellem grøntsagerne. Læg herefter kyllingebrysterne på toppen.

Indstil airfryeren på 200 grader, og giv 10 min. Bland grøntsagerne rundt, vend kyllingebrysterne, og giv 8–10 min. mere.

 

salatost i tern
35 min.
Anretning

Drys retten med salatost og servér.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?