De lune fladbrød opbevares bedst pakket i et rent viskestykke og derefter i en stor frysepose.
Det holder på varmen og fugten, så de er bløde og lune, når du skal spise.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Snit salaten, skær peberfrugt i smalle strimler og tomaterne i tern. Snit rødløg i tynde skiver.
Skyl og afdryp bønnerne.
Varm en pande op med en gavmild sjat olivenolie og 1-2 spsk. citronsaft. Tilsæt 1-2 spsk. vand, og vend bønnerne på panden.
Lad dem varme igennem, og smag til med olivenolie, citronsaft og salt.
Del hver pizzadej i 2 stykker, rul dem ud til tykke fladbrød, og steg dem i lidt olivenolie på en stor, varm pande i ca. 2 min. på hver side, til de er gennemstegte. Hold dem lune i et viskestykke og en frysepose.
Steg koteletterne i olivenolie i 2-3 min. på hver side, eller til de er gyldne og akkurat gennemstegte (brug gerne panden fra bønnerne). Krydr med salt og peber.
Rør en dressing af yoghurt, græsk salat krydderi, salt, peber og olivenolie.
Anret salat, peberfrugt, tomat, løg og lune bønner på et stort fad. Dryp med olivenolie og lys eddike, og krydr med salt og peber.
Servér koteletter med lune fladbrød, salat og dressing.
Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Græsk salat krydderi indeholder:
50% oregano, 30% sumak, 20% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften