0
Græskar-mango suppe med skindstegt fisk, syltede pastinakker, cherrytomater, østershatte og spinat chifonade

Græskar-mango suppe med skindstegt fisk, syltede pastinakker, cherrytomater, østershatte og spinat chifonade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule

Fremgangsmåde

Fisken:

Skyl fileten og tør dem. Kom lidt olie på panden og steg dem(kun på skindsiden) ved medium varme i ca. 5 minutter. Krydre nu med salt og peber.

Suppen:

Græskaret skrælles og halveres og kernerne tages ud. Skær græskaret i mundrette stykker. Skræl nu mangoen og skær ligeledes den i mundrette stykker. I en gryde kommes nu lidt olie og når olien er varm kommes det hakkede løg, rosmarin kvisten, græskaret og mangoen i. Rist nu det hele i 5 minutter og kom så hønsebouillonen på. Lad det simre i ca. 20 minutter og blend nu det hele og smag til med salt og peber.

Pastinakker:

Pastinakkerne skrælles og skæres i tern af 1*1 cm. Imens koges eddike, sukker og laurbær op og når lagen koger kommes den over pastinakkerne. Lad dem stå i 30 minutter og så er de klar.

Cherry tomater:

tomaterne skylles og halveres. Kommes i et fad og krydres med salt, peber og lidt rapsolie. Kommes ind i ovnen ved 180 grader i 30 minutter.

Østershatte:

Svampene rives i tynde strimler. kommes i et fad med groft salt og 1 spsk. Olie. Bages i ovn ved 180 grader i ca. 20-25 minutter. De skal være helt sprøde.

Når du skal anrette skære du spinaten i tynde strimler og blander den med svampene.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?