Skræl græskarret, halvér det, og kassér kernehuset.
Skær græskarret i grove stykker, og overfør dem til en stor gryde. Dæk med vand, og bring gryden i kog.
Skræl kartoflerne, skær dem i grove stykker, og tilsæt dem til gryden med græskar.
Tilsæt bouillon og ingefær i skiver. Lad det koge, indtil græskar og kartofler er helt møre.
Peanuts ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Skær hvidløget i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes sesamolien. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 1 min uden omrøring.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek.
Tag fisken af panden, og krydr med salt og peber.
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
Fordel suppen i skåle, anret fisken henover og hæld hvidløg, peanuts og citronsaft henover fisken.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()