0
Laks i græskarsuppe med ingefær, sesamolie og peanuts

Laks i græskarsuppe med ingefær, sesamolie og peanuts

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bagekartoflerhokkaido græskaringefær
1 min.
Forbered grøntsagerne

Skræl græskarret, halvér det, og kassér kernehuset.

Skær græskarret i grove stykker, og overfør dem til en stor gryde. Dæk med vand, og bring gryden i kog.

Skræl kartoflerne, skær dem i grove stykker, og tilsæt dem til gryden med græskar.

Tilsæt bouillon og ingefær i skiver. Lad det koge, indtil græskar og kartofler er helt møre.

peanuts
10 min.
Rist peanuts

Peanuts ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

hvidløg
15 min.
Skær hvidløget

Skær hvidløget i tynde skiver.

ristet sesamolieASC laks med skindcitron
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes sesamolien. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 1 min uden omrøring. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. 

Tag fisken af panden, og krydr med salt og peber.

25 min.
Blend suppen

Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, anret fisken henover og hæld hvidløg, peanuts og citronsaft henover fisken. 

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
575 kcal
Fedt:
26,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,6 g
Kulhydrat:
44,5 g
heraf sukkerarter:
8,1 g
Kostfibre:
11 g
Protein:
33,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?