Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl kartoflerne og græskarret, og kassér græskarrets kernehus.
Skær grøntsagerne i grove stykker, og overfør til en gryde sammen med bouillonen. Dæk grøntsagerne med vand ca. 2 cm. over fyldet, og lad det koge i ca. 20 min., indtil det er blevet helt mørt.
Skær brødet i små tern, og rist dem på en pande med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad brødet riste ved middelhøj varme under jævnlig omrøring, indtil overfladen bliver sprød og gylden. Krydres med salt og peber.
Hak korianderen fint, og overfør til en skål. Tilsæt revet hvidløg, citronskal og rejer.
Rør det godt rundt, og smag til med citronsaft.
Blend grøntsagerne med en stavblender, og smag til med tamari soya, salt og citronsaft.
Fordel suppen i skåle, og anret brødcroutonerne og citronrejerne henover.
Kundekommentarer ()