0
Græskarsuppe med citronrejer og brødcroutoner

Græskarsuppe med citronrejer og brødcroutoner

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hokkaido græskarbagekartoflergrøntsags bouillon
1 min.
Forbered suppen

Skræl kartoflerne og græskarret, og kassér græskarrets kernehus.

Skær grøntsagerne i grove stykker, og overfør til en gryde sammen med bouillonen. Dæk grøntsagerne med vand ca. 2 cm. over fyldet, og lad det koge i ca. 20 min., indtil det er blevet helt mørt.

pita / somun
10 min.
Steg brødcroutonerne

Skær brødet i små tern, og rist dem på en pande med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad brødet riste ved middelhøj varme under jævnlig omrøring, indtil overfladen bliver sprød og gylden. Krydres med salt og peber.

rejer (pillede)hvidløgkoriandercitron
15 min.
Lav citronrejerne

Hak korianderen fint, og overfør til en skål. Tilsæt revet hvidløg, citronskal og rejer. 

Rør det godt rundt, og smag til med citronsaft.

tamari soya sauce
25 min.
Blend suppen

Blend grøntsagerne med en stavblender, og smag til med tamari soya, salt og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, og anret brødcroutonerne og citronrejerne henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
545 kcal
Fedt:
16,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,6 g
Kulhydrat:
65,6 g
heraf sukkerarter:
8,9 g
Kostfibre:
12,7 g
Protein:
28,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?