Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde med 3 dl. vand pr. person over at koge. Tilsæt bouillonen.
Skær græskar og gulerod i mundrette stykker. Kom dem i gryden, og lad dem simre i ca. 15 min., indtil de er helt møre.
Blend suppen med en stavblender, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Mandlerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, hak dem groft, og gem dem til senere.
Riv hvidløget ned i en skål sammen med skallen fra citronen.
Hak persillen fint, og tilsæt den til skålen.
Vend rejerne i gremolataen.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i skåle, og top med gremolata med rejer og mandler.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Kundekommentarer ()