0

Gratinerede bruschetta med svampe, rødløg og mozzarella (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist brødskiverne og gnid hvidløgsfeddet ind på den ene side af hver skive. Dryp med olivenolie og stil til side. Snit svampene i skiver og skær rødløgene i smalle både. Sauter svampe og løg i lidt olie til de er møre og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på brødskiverne og læg dem på bagepapir. Skær mozzarellaosten i 8 tykke skiver og læg 2 på hvert brød. Krydr med salt og peber og kom brødene under den varme ovngrill i 4-6 min. Top hvert brød med 1 tsk. pesto og server straks som forret eller som tilbehør til pasta.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?