0

Gratinerede crostini med grillet snackpeber, tomat og mozzarella (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Gnid peberfrugterne med lidt olie og grill dem under ovngrillen til skindet bobler og bliver sort – vend dem et par gange undervejs. Læg pebrene i en plastpose og lad dem hvile 10 min. Træk skindet af, fjern stok og kerner og skær kødet i strimler. Rist brødskiverne og gnid hvidløgsfeddet ind på den ene side af hver skive. Dryp med olivenolie og stil til side. Skær rødløget i tynde både, sauter dem i lidt olie til de er møre og vend peberfrugtstrimler i et kort øjeblik. Skær tomaterne i skiver, taglæg dem ovenpå brødskiverne og fordel løg og peberfrugter ovenpå. Skær mozzarellaostene i 8 tykke skiver og læg 2 på hvert brød. Dryp med lidt olie, krydr med salt og peber og sæt brødene under den varme ovngrill i 4-6 min. Dryp med pestoen og server straks som forret med en sprød grøn salat til eller som tilbehør til pasta.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?