0

Gratinerede nudler med rødløg, majs, tomat og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim majsene for blade og tråde, kog kolberne møre i letsaltet vand og køl lidt af. Skær kernerne af med en skarp kniv. Snit løgene i tynde skiver, hak hvidløget fint og skær tomaterne i kvarte. Kog nudlerne som anvist på pakken og rist baconen sprød på en tør pande til den er gylden og sprød. Sauter løg og hvidløg i lidt af baconfedtet og vend nudler, bacon og alle grøntsagerne sammen i en skål. Krydr med salt og peber og vend det hele godt sammen. Smør et ildfast fad og kom fyldet deri. Pisk fløde, æg og ost sammen og hæld det over. Drys med rasp og bag ved 225 grader i ca. 15 min. til væden er stivnet og toppen er gylden. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ eller som den er med en sprød grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften