Skræl pastinakkerne, skær dem i kvarte på langs og sauter dem i smørret til de er let gyldne på alle sider. Læg dem i et ildfast fad og drys med halverede cherrytomater, rosmarin, sukker, salt og peber. Hæld fløden over, drys med osten og sæt fadet i ovnen ved 175 grader i 25-30 min. til fløden er tyknet, pastinakkerne møre og osten gylden. Server til helstegt kylling, en mørbradbøf eller lammekøllen.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kommentarer og forslag til opskriften