Forvarm ovnen til 180 grader. Opløs bouillonen i 1/2 dl. vand pr. person.
Skræl kartoflerne, sellerien og pastinakken, skær i tern og kom op i et ildfast fad.
Skær kødet i mundrette stykker, og overfør til fadet sammen med fonden fra posen og bouillonen. Vend det hele godt rundt, krydr med salt og peber, og drys raspen henover. Bages i ca. 30 min., indtil raspen har fået godt med farve, og rodfrugterne er bløde. Hvis rødderne er færdige, før raspen har fået farve, kan man evt. sætte ovnen på grillfunktion de sidste minutter.
Skyl agurken og citrontimianen grundigt. Skær agurken i grove stykker, og hak citrontimianen fint.
Bland 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike, 1/2 tsk. sennep, revet hvidløg (hvis du har lidt liggende), citrontimianen og lidt salt pr. person i en skål. Vend agurken i dressingen lige før servering.
Servér den bagte gris med agurkesalaten.
Kundekommentarer ()