Fisk, pasta og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Vend først pastaen sammen med kålen og de bagte tomater.
Kom fisk, pasta og grønt i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pasta og grønt.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Isingfilet, parmesan, salt og peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Pasta: Pastapenne, vand, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400g/ ca. 800 g.
Grønt: Savoykål, tomater, rødløg, hvidløg, timian, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g / ca. 500 g.
Allergener: Isingfilet, parmesan og pastapenne.
• Levering 27. september - bedst før 29. september
• Levering 28. september - bedst før 30. september
• Levering 29. september - bedst før 1. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 0,1 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,3 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 714 kJ / 171 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 31,4 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 6,5 g
Salt 0,04 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 145 kJ / 35 kcal
Fedt 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 1,6 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 1,8 g
Salt 1,03 g
Kundekommentarer ()