0

Gratineret ising med pasta, kål (savoy) og bagte tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, pasta og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Vend først pastaen sammen med kålen og de bagte tomater.

Kom fisk, pasta og grønt i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pasta og grønt.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Isingfilet, parmesan, salt og peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.

Pasta: Pastapenne, vand, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400g/ ca. 800 g.

Grønt: Savoykål, tomater, rødløg, hvidløg, timian, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g / ca. 500 g.

Allergener: Isingfilet, parmesan og pastapenne.

• Levering 27. september - bedst før 29. september

• Levering 28. september - bedst før 30. september

• Levering 29. september - bedst før 1. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 389 kJ / 93 kcal

Fedt 1,9 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 0,1 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,3 g

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 714 kJ / 171 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 31,4 g

heraf sukkerarter 0,6 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 6,5 g

Salt 0,04 g

Grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 145 kJ / 35 kcal

Fedt 0,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 5,0 g

heraf sukkerarter 1,6 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 1,8 g

Salt 1,03 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?