0

Gratineret kuller med courgetter i karry-fløde

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jasminris
1 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

hvidløggrøn courgettezittauerløgmadras karryBonde Goudafløde 38% (piskefløde)hønsebouillon
2 min.
Sauce og garniture

Tænd ovnen på 225 grader.

Courgetter renses, skæres i fine julienne (strimler).

Løg og hvidløg hakkes fint, og sauteres i en lille klat smør i en gryde.

Tilsæt karry, og rist igennem i 1 minut, uden at det tager farve.

Tilsæt julienne af courgette, og sautér med et par minutter, uden at det tager farve.

Tilsæt fløde og bouillonpulver og reducér saucen til en let cremet konsistens (ca. halvt ned) og smag til med salt og peber.

kullerfilet uden skindBonde Gouda
10 min.
Fisk

Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider.

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, og den varme karryfløde med garniture hældes over.

Riv osten og drys over, og gratinér retten i en 225 grader varm ovn i ca. 12-15minutter.

20 min.
Anretning

 Som vist på billedet med kogte ris.

Bonusinfo

Fremstillet af komælk i regionen Limburg i Holland. Osten produceres på et mindre hollandske mejeri, som udelukkende laver Gouda af alle fineste kvalitet. Mælken kommer fra 18 nærliggende gård, som alle har sortbrogede køer, som har fri adgang til græsarealer. Ostemassen fyldes i store 16 kg osteforme og presse. Efter saltning modnes osten i minimum 4 mdr., hvorefter den kommer til GRAND fromage affinagerie i Galten og færdigmodnes. Smagen er frugtagtig og med en fremragende syre og en smøragtig konsistens.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?