Kog risene efter anvisning på posen.
Tænd ovnen på 225 grader.
Courgetter renses, skæres i fine julienne (strimler).
Løg og hvidløg hakkes fint, og sauteres i en lille klat smør i en gryde.
Tilsæt karry, og rist igennem i 1 minut, uden at det tager farve.
Tilsæt julienne af courgette, og sautér med et par minutter, uden at det tager farve.
Tilsæt fløde og bouillonpulver og reducér saucen til en let cremet konsistens (ca. halvt ned) og smag til med salt og peber.
Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider.
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, og den varme karryfløde med garniture hældes over.
Riv osten og drys over, og gratinér retten i en 225 grader varm ovn i ca. 12-15minutter.
Som vist på billedet med kogte ris.
Fremstillet af komælk i regionen Limburg i Holland. Osten produceres på et mindre hollandske mejeri, som udelukkende laver Gouda af alle fineste kvalitet. Mælken kommer fra 18 nærliggende gård, som alle har sortbrogede køer, som har fri adgang til græsarealer. Ostemassen fyldes i store 16 kg osteforme og presse. Efter saltning modnes osten i minimum 4 mdr., hvorefter den kommer til GRAND fromage affinagerie i Galten og færdigmodnes. Smagen er frugtagtig og med en fremragende syre og en smøragtig konsistens.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()