Rør mayonnaise med dijonsennep, salt og peber. Smør blandingen på fisken. Læg fisken på et stykke bagepapir og bag den i en 200 grader varm ovn i ca 10 minutter.
Hak løgene og skær spidskålet i strimler og gulerødder i små stave. Kom fedtstoffet på en pande. Svits løgene i et par minutter og tilsæt spidskålet og gulerødderne. Tilsæt bouillon og lad det koge ved god varme i ca 5 minutter, til en del af væden er fordampet. Smag til med salt og peber og tilsæt frisk timian.
Anret kulmulen med grønsagerne.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften