0
Gratineret mørksej med bønnesalat og persille
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
mørksejfilet uden skindmornay sovs
1 min.
Fisk

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Læg fisken i et ildfast fad. Du kan dele den i to, hvis den er for lang. Fordel mornaysovsen over fisken og bag fisken i ovnen ca. 15 min.

sorte  bønnerbredbladet persillecitronsnittet kål & gulerodvalnøddekerner
5 min.
Bønnesalat

Dræn bønnerne for vand.

Hak valnødderne groft med en kniv.

Pluk persillen ud i blade og snit stilkene fint med en skarp kniv.

Bland kål, gulerødder, valnødder, bønner og persilleblade og stilke i en skål med masser af citronsaft og smag til med salt og friskkværnet peber.

20 min.
Anretning

Anret den gratinerede fisk på en tallerken med bønnesalaten på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?