Fisk, ris og sauce/grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Hæld saucen med grøntsager over fisken.
Kom fisk og ris i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Mørksejfilet, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ris: Ris, vand og salt.
Nettovægt: ca. 425g/ ca. 850 g.
Grønt/sauce: Kokoscreme, peberfrugt rød, rødløg, hvidløg, porre, karry, salt og peber.
Nettovægt: ca. 350 g / ca. 700 g.
Allergener: Mørksejfilet.
• Levering 26. juli - bedst før 28. juli
• Levering 27. juli - bedst før 29. juli
• Levering 28. juli - bedst før 30. juli
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 339 kJ / 81
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,3 g
Salt 0,1 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 505 kJ / 121 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,1 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,65 g
Sauce/grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 359 kJ / 86 kcal
Fedt 5,6 g
heraf mættede fedtsyrer 4,6 g
Kulhydrat 5,8 g
heraf sukkerarter 3,0 g
Kostfibre 1,9 g
Protein 1,4 g
Salt 0,59 g
Kundekommentarer ()