0

Gratineret mørksej med porrer i stærk karry/kokossauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, ris og sauce/grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Hæld saucen med grøntsager over fisken.

Kom fisk og ris i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risene.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Mørksejfilet, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Ris: Ris, vand og salt.

Nettovægt: ca. 425g/ ca. 850 g.

Grønt/sauce: Kokoscreme, peberfrugt rød, rødløg, hvidløg, porre, karry, salt og peber.

Nettovægt: ca. 350 g / ca. 700 g.

Allergener: Mørksejfilet.

• Levering 26. juli - bedst før 28. juli

• Levering 27. juli - bedst før 29. juli

• Levering 28. juli - bedst før 30. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 339 kJ / 81

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 19,3 g

Salt 0,1 g

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 505 kJ / 121 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 26,1 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 2,6 g

Salt 0,65 g

Sauce/grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 359 kJ / 86 kcal

Fedt 5,6 g

heraf mættede fedtsyrer 4,6 g

Kulhydrat 5,8 g

heraf sukkerarter 3,0 g

Kostfibre 1,9 g

Protein 1,4 g

Salt 0,59 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?