0

Gratineret kuller med porrer i stærk karry/kokossauce og ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Tag saucen/porre og hæld det over fisken inden den sættes i ovnen.

Sæt nu fisk og ris ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.  

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULLERFILET

Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g. 

Sauce med porrer: Porre, HØNSEFOND, FLØDE, kokosmælk, PARMESAN, maizena, karry, salt og peber   

Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g. 

Ris: Løse ris, vand og salt

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 4. december – bedst før 5. december
  • Levering 6. december - bedst før 7. december

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 358 kJ / 86 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,9 g

Salt 0,3 g

 

Sauce med porrer

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 469 kJ / 112 kcal

Fedt 8,5 g

heraf mættede fedtsyrer 6,0 g

Kulhydrat 5,0 g

heraf sukkerarter 1,1 g

Kostfibre 1,3 g

Protein 3,2 g

Salt 0,72 g

 

Ris

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 508 kJ / 121 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 26,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 2,6 g

Salt 0,13 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?