Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Tag saucen/porre og hæld det over fisken inden den sættes i ovnen.
Sæt nu fisk og ris ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET
Nettovægt: ca. 300 g /ca. 600 g.
Sauce med porrer: Porre, HØNSEFOND, FLØDE, kokosmælk, PARMESAN, maizena, karry, salt og peber
Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.
Ris: Løse ris, vand og salt
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Sauce med porrer
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 469 kJ / 112 kcal
Fedt 8,5 g
heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Kulhydrat 5,0 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 1,3 g
Protein 3,2 g
Salt 0,72 g
Ris
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 508 kJ / 121 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 26,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,13 g
Kundekommentarer ()