Fisk: Rør mayonnaisen sammen med dijonsennep, salt og peber. Smør blandingen på fisken. Læg fisken på et stykke bagepapir og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.
Tilbehør: Hak skalotteløgene og skær julesalaten i både. Kom fedtstoffet på en pande. Svits løgene i et par minutter og tilsæt julesalat og svampe. Tilsæt bouillon og lad det koge ved god varme i ca. 5 minutter til en del af væden er fordampet. Smag til med salt og peber og tilsæt frisk timian.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()