0

Gratineret mørksej med stegt julesalat og svampe

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Rør mayonnaisen sammen med dijonsennep, salt og peber. Smør blandingen på fisken. Læg fisken på et stykke bagepapir og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.

Tilbehør: Hak skalotteløgene og skær julesalaten i både. Kom fedtstoffet på en pande. Svits løgene i et par minutter og tilsæt julesalat og svampe. Tilsæt bouillon og lad det koge ved god varme i ca. 5 minutter til en del af væden er fordampet. Smag til med salt og peber og tilsæt frisk timian.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?