0

Gratineret pasta med broccoli, squash, cherrytomater og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Hvedemel, Fløde, Mælk, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Del broccolien i fine små buketter og skær squashen i tilsvarende tern. Halver cherrytomaterne, snit løget i tynde både og hak hvidløgene fint. Kog pastaen som anvist på pakken. Rist baconen på en tør pande til den er gylden og let sprød. Kom broccoli, squash, løg og hvidløg ved og sauter til det er faldet en smule sammen. Vend de sauterede grøntsager, cherrytomater og pasta sammen og krydr med salt og peber. Smør et ildfast fad og kom fyldet deri. Pisk fløde, æg og ost sammen og hæld det over. Drys med rasp og bag ved 200 grader i ca. 20 min. til toppen er flot gylden. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?