0

Gratineret rødspætte, knuste kartofler med ærter og mynte samt gulerodssauté

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte

Fremgangsmåde

Fisk, kartofler og gulerodssauté leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og gulerodssauté i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i kartoflerne og sauteén efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, smør, rasp, parmesan, persille, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Kartofler med ærter og mynte: Kartofler, ærter, smør, mynte, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800g.

Gulerodssauté: Gulerødder, løg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Holdbarhed:

• Levering 3. februar - bedst før 5. februar

• Levering 4. februar - bedst før 6. februar

• Levering 5. februar - bedst før 7. februar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?